Soudcokracie, nebo judicializace politiky? Vztah práva a politiky (nejen) v časech krize - Ivo, Pospíšil (Masarykova univerzita, 2013)
Kniha přispívá k naplnění doposud poněkud vyprázdněných nádob pojmů jako soudcokracie, soudcovský stát či vláda soudců konkrétnějším obsahem. Předmětem zájmu není jen situace v České republice, ale i mezinárodní soudní instituce.
Keywords: Právo