Když se školy učí - Lenka, Hloušková (Masarykova univerzita, 2013)
Publikace pojednává o empirickém výzkumu na základních školách v České republice, během kterého se podařilo získat řadu významných poznatků o procesech organizačního učení a jejich vedení a řízení.
Keywords: Pedagogika