Snowboarding třetí, přepracované vydání - Binter, Lukáš (Grada, 2006)
Již třetí přepracované vydání našeho nejúspěšnějšího sportovního knižního titulu je doplněno o novou techniku alpské jízdy, která je přizpůsobena freestylovým snowboardům a jako první kniha přináší informace o snowkitingu, neboli o ježdění na snowboardu za padákem, či plachtou. Autoři, úspěšní snowboardoví závodníci a instruktoři, pojímají snowboarding jako životní styl a především jako sport pro volný čas. Hlavní část knihy věnují technikám alpské jízdy i freestylu, poradí vám s výběrem vhodného "prknaa" i ostatního sportovního vybavení a přinášejí nejnovější poznatky ze snowboardového světa.
Keywords: Sporty