Farmakokinetika - Dostálek, Miroslav (Grada, 2006)
Po více než 20 letech vychází nová ucelená monografie, zabývající se problematikou farmakokinetiky. Autoři zachytili poslední poznatky v oboru a podařilo se jim je spojit do jednotného celku, který zahrnuje více možných pohledů na danou problematiku.Struktura knihy je poněkud odlišná od obvyklého členění látky u obdobných prací a byla zvolena tak, aby kniha obsahovala co možná nejpřehlednější komplexní informace.Kniha je určena především vysokoškolským posluchačům základní a klinické farmakologie humánního či veterinárního lékařství a farmacie. Je vhodná jak pro pregraduální, tak postgraduální studium.
Keywords: Farmacie, farmakologie