Vnitřní lékařství pro stomatology - Špinar, Jindřich (Grada, 2005)
Tuto základní učebnici v oboru ocení nejen studenti stomatologie, ale pro svou stručnost, přehlednost a výstižnost je přínosem jak pro mediky obecně ale i pro mladé lékaře všech zaměření.
Keywords: Interna; Stomatologie