Cowboy z Nebrasky - Pichl, Jiří (Eknihy hned, 2015)
Patrick Bennet jede na Západ hledat svého otce. Cestou se seznámí s dívkou Brendou, do které se zamiluje. I on se jí líbí. Když Patrick nalezne ranč svého otce, který se podruhé oženil a má s novou manželkou rodinu, zjistí, že otec se vydal hledat zlato a bude několik měsíců v Montaně. Protože jeho nová rodina ho nezná, a při přepadení dostavníku přišel o peníze a doklady, nechá se najmout jako kovboj a chce počkat na návrat svého otce inkognito.
Keywords: Společenské romány