Malé sci-fi povídky - Smola, Jaroslav (Eknihy hned, 2013)
Děj některých povídek je zasazen do historicky známých období a to přináší otázku, zda se to opravdu mohlo stát? Jiné povídky jsou rámovány místopisem autorova rodného kraje a proto čtenáři znalého jižního Plzeňska mohou být některé názvy známé.
Keywords: Sci-fi, fantasy