New Perspectives in Game Studies Proceedings of the Central and Eastern European Game Studies Conference Brno 2014 - Tomáš, Bártek, (ed.) (Masarykova univerzita, 2015)
Sborník shrnuje příspěvky z první výroční konference Central and Eastern European Game Studies, konané v Brně ve dnech 10.-11. října 2014. Příspěvky zaměřené na výzkum digitálních her zahrnují témata od historie k teorii, od empirických studií k aplikovanému výzkumu. Značná část příspěvků se váže k regionu střední a východní Evropy.
Keywords: Počítače a komunikace