Nové začátky - Kupka, Karel, Václav (Eknihy hned, 2016)
Děj románu se odehrává na přelomu 80tých a začátku 90tých let minulého století. Pádem komunistické vlády se začal rodit nový kapitalistický stát na základech, které byly budovány zpravidla lidmi, úzce spojenými s minulým režimem. Protagonisty románu jsou dvě rodiny, jejichž životní hodnoty se od sebe diametrálně liší. Jediným spojovacím článkem mezi nimi je láska jejich potomků, kteří se rozhodli spolu žít a nedbat na rady a předsudky svých rodičů. Nikdo z nich netuší, jakou hru s nimi rozehraje osud, který bývá v lidském životě někdy mimořádně krutý. To se ale čtenář doví až ve druhém dílu románu pod názvem Těžká volba.
Keywords: Krimi, detektivky