Kapitoly z ošetřovatelské péče I Aktualizované a doplněné vydání - Mikšová, Zdeňka (Grada, 2005)
Aktualizované a doplněné vydání známé publikace, která vychází ve dvou dílech, je určeno všem studentům ošetřovatelství na vyšších odborných vysokých i středních zdravotnických školách, postkvalifikačních studiích, ale i sestrám v praxi, jež si chtějí osvěžit své vědomosti. Jde o základní učebnici pro předmět ošetřovatelské postupy, kniha naučí studenty používat ošetřovatelský proces při provádění všech výkonů, které musejí znát. Vyšlo s podporou Nemocnice Na Homolce.
Keywords: Ošetřovatelství - postupy, první pomoc