Keramika II figurky - Vondrušková, Alena (Grada, 2005)
Nový díl edice Šikovné ruce volně navazuje na úspěšný titul Keramika I - bez hrnčířského kruhu. Keramická hlína je jeden z nejhezčích materiálů pro rukodělnou práci a dnes si ji můžeme bez problému opatřit již hotovou ve specializovaných obchodech. K samotné práci nám vystačí nástroje, které se najdou v každé domácnosti. Modelování figurek není nijak náročné a podle jednoduchých návodů to zvládne opravdu každý začátečník, včetně těch nejmenších.
Keywords: Výtvarné techniky