Těžká volba - Kupka, Karel, Václav (Eknihy hned, 2016)
V první knize Nové začátky se čtenář seznámil s hlavními hrdiny příběhu Zitou a Jardou, který se tak podobal Shakespearovu příběhu o Romeovi a Julií. Jejich osud nebyl ale hned tak tragicky. Co všechno si přivezli si přivezli z exotické svatební cesty bude velkou záhadou, jejíž řešení přinutí všechny protagonisty románu udělat těžkou volbu, která je také názvem knihy.
Keywords: Erotické romány