Punk fiction aneb No future - Tulu, Ermias (Eknihy hned, 2016)
Příběh autora, původem z Afriky a nyní s českým občanstvím, popisuje, jak silnější bezohledně utlačují a zneužívají slabší, ale zároveň že ti silní nejsou ve skutečnosti zas tak úplně silní a ti slabí vždy neviňátka. Knihu se dá těžko zařadit do určitého žánru. Najdete v ní lásku a tragedii, drama i komedii. Je to Punk fiction, protože tam jde spíše o obsah a jednoduchou komunikaci myšlenky než o formu, přesto plné fantazie a humoru, občas černého. S punkem jakožto hudebním žánrem má kniha společné pouze svou jednoduchost projevu a provokativní společensko-kritický obsah.
Keywords: Sci-fi, fantasy