Rok Patrika - Bártová, Klára (Eknihy hned, 2015)
Inženýrka ekonomie a matka tříleté dcery vypráví bez obalu svůj vlastní příběh. S nadhledem a vtipnými momenty je možné prožít jeden velmi důležitý rok v životě hlavní hrdinky s ní. Příběh, který poučí, varuje, motivuje i pobaví. Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Je důležité nečekat, že se stane zázrak a situace se zlepší, ale okamžitě požádat o pomoc.
Keywords: Erotické romány