Nic se nesmí vzdát - Piťhová, Irena (Eknihy hned, 2015)
Kniha připomíná lidem to, co je v životě důležité. Je plná napětí a neuvěřitelných zvratů. Zpočátku neřešitelná situace naplněná velkou beznadějí, strachem a nesplnitelného přání se postupně rozvíjí k poznání, že nejen silná vůle, ale i životní optimismus a bezbřehá láska dokáží skutečný zázrak. Tento pravdivý životní příběh vás zcela pohltí. Čtete ho jedním dechem a samou zvědavostí nemůžete přestat. Na poslední stránce najdete vzkaz, který je určen v nesnadných časech života i Vám.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy