Jak úspěšně hledat a získat zaměstnání Špičkové rady, tipy a příklady pro uchazeče o zaměstnání - Siegel, Zbyněk (Grada, 2005)
Hledáte zaměstnání? Chcete konečně získat vytoužené pracovní místo? Pak je pro vás tato praktická příručka tou nejlepší volbou. V knize, kterou český autor a poradce při hledání zaměstnání napsal na míru pro českého uchazeče, najdete v praxi osvědčené strategie, rady, tipy a praktické příklady, jak úspěšně postupovat krok za krokem při hledání zaměstnání. Autor radí, jak sestavit atraktivní životopis, jak zaměstnavatele oslovit a uspět u přijímacího pohovoru, jak se vyhnout chybám. Ženy, absolventi, dlouhodobě nezaměstnaní a uchazeči vyššího věku v knize najdou speciální rady určené právě jim.
Keywords: Kariéra a zaměstnání