Tisíc a jeden klik - Hvozdecká, Helena (Eknihy hned, 2015)
Příběhy, do kterých se jistě začtete, nejsou smyšlené, z větší části je psal sám život. Proto také podobnost se skutečnými osobami není vůbec náhodná. S realitou však ve svých příbězích autorka zacházela poměrně volně, předlohou pro jednu z postav mohlo být i více skutečných mužů nebo žen. Všichni však mají smyšlená jména a také další údaje jsou upravené tak, aby nebylo možné nikoho identifikovat.
Keywords: Erotické romány