CSS a XHTML tvorba dokonalých webových stránek krok za krokem - Druska, Peter (Grada, 2006)
Chcete-li se pustit do vytvoření vlastního webu či ohromovat své okolí vlastními profesionálními a dynamickými webovými stránkami, a nejste si přitom zcela jisti postupy, pak jednoduše nemůžete ponechat stranou tohoto průvodce, který vás provede krok za krokem kompletní tvorbou webových stránek. Vedle úvodních informací o možnostech hostingu, kam a jak umístit své stránky, základů jazyka XHTML a kaskádových stylů CSS, se naučíte správně sestavit své stránky či naplno využívat vlastností a možností CSS.
Keywords: Internet, komunikace, sítě