Rýmy a glosy - Žák, Jan (Eknihy hned, 2018)
Sbírka veršovaných přání k životním událostem jako jubilea a svatby, doplněných glosami, která vám dají nahlédnout do života slavných i méně známých lidí. Kniha vás vezme také na výlet do zákulisí života tvůrců motoristické historie, především konstruktérů motocyklů ČZ, kteří se zasloužili o vstup "Zlaté éry českých motocyků" do dějin motorizmu. Co není napsáno, to jako by nebylo.
Keywords: Humor, satira