Obyčejnosti - Vargová, Jana (Eknihy hned, 2018)
Příběhy, někdy inspirované vlastními zážitky, jindy vyposlechnuté, jiné vymyšlené. Mnoho postav nemá předlohu ve skutečné osobě, ne vždy se jedná o člověka, který příhodu prožil, většina situací je upravena tu více, tu méně. I když je vše napsáno v ich-formě, všechno jsem nezažila na vlastní kůži, ale snažila jsem se o trochu, někdy i humorného, nadhledu v obyčejných dnech našich neobyčejných životů.
Keywords: Humor, satira