Snowboarding - Louka, Oto (Grada, 2006)
Důležité je, co cítíte, prožitek z jízdy, triků a sdílení společných zážitků s kamarády. Pokud vás tato kniha ovlivní natolik, že se snowboarding stane součástí vašeho životního stylu, náplní vašeho volného času, pak splnila svůj účel.Nová barevná kniha s bohatou obrazovou dokumentací, včetně fotosekvencí předních českých hvězd snowboardingu, není určena jen začínajícím "snowboarďákům" - řadu cenných informací a rad jistě poskytne i těm, kteří se tomuto sportu věnují již několik let. Autoři přinášejí důležité informace o hlavních disciplínách snowboardingu - freestylu i freeridingu, a hlavně řadu doporučení, "jak na to". Najdete zde vše podstatné o bezpečné a efektivní výuce s návody, jak přežít se snowboardem ve velehorách, kapitoly věnované nezbytnému vybavení, údaje o historii, závodech a současných nejmodernějších vývojových trendech.
Keywords: Sporty