Abeceda lásky - Miloň, Čepelka (Čas, 2026)
Miloň Čepelka říká o novém vydání své básnické sbírky: "Abecedu lásky jsem napsal v minulém století na přelomu tíživých roků sedmdesátých a osmdesátých, protože mi bohatá hravost češtiny vracela víru v lepší časy. Když mě na stará kolena občas znovu přepadá skepse, těším se nadějí, že snad ta prostá čtyřverší můžou někomu stejně posloužit i dnes. To bych byl namouduši rád."
Keywords: Poezie