Farmakologie pro studenty zdravotnických oborů - Martínková, Jiřina (Grada, 2007)
Základní a dlouho očekávaná učebnice pro studenty zdravotnických oborů na lékařských a zdravotně sociálních fakultách i vyšších odborných školách. Text je doplněn mnoha grafy a praktickými příklady z praxe. Kniha obsahuje velké množství praktických poznatků, které potřebují členové interdisciplinárního zdravotnického týmu pro předepisování a podávání léků, sledování jejich účinků i edukaci pacienta.
Keywords: Farmacie, farmakologie; Ošetřovatelství - klinické obory