Visio 2003 uživatelská příručka - Šimek, Tomáš (Grada, 2005)
Kniha Visio 2003 - příručka uživatele je jedinečným průvodcem světem tvorby prostorových a organizačních schémat i grafů. Autor vás seznámí čtivou a snadno srozumitelnou formou s uživatelským prostředím, koncepcí tvorby výkresů, funkcemi i tvorbou vizuálních prezentací dat různého typu. Vedle mnoha jiných témat se naučíte také například pracovat se soubory CAD. Knihu doprovází originální CD společnosti Microsoft se zkušební verzí tohoto nadstandardního nástroje.
Keywords: Grafika, CAD