Jak dokonale zvládnout carving - Kolovská, Ilona (Grada, 2005)
První publikace o carvingu, která krok za krokem pomáhá všem zájemcům z řad lyžařů i instruktorů zvládnout správnou techniku provedení carvingových oblouků. Autoři, zkušení lyžařští instruktoři, připravili více než osmdesát vhodných průpravných cvičení, prováděných na inline bruslích, krátkých lyžích kategorie blades a běžných carvingových lyžích. Všechna cvičení jsou demonstrována na stovce barevných fotografií. Čtenáře jistě zaujmou i pasáže knihy, věnované výběru a údržbě lyží a bezpečnosti na svahu, včetně doporučení vhodné ochranné výzbroje.
Keywords: Sporty