Zcestné příběhy z cest - Klein, Václav (Eknihy hned, 2017)
Ve svém díle SCESTNÉ PŘÍHODY Z CEST uveřejňuje autor sebrané střípky z toulek po světě, na které se sám, s rodinou, nebo přáteli vydal, a prokládá je historkami natolik zábavnými, že by nejednoho misantropa donutily k přehodnocení svého duševního stavu. Historky jsou navíc mnohdy až k neuvěření, takže si čtenář dlouho nebude lámat hlavu s tím, proč je v názvu ono obligátní slůvko "Scestné".
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery