Odsúdený milovať - Jambe, Os (Eknihy hned, 2015)
Mike je obyčejný pracující muž. Kvůli nízkému sebevědomí nedokáže komunikovat se ženami, proto u nich není nijak obzvlášť úspěšný. Všechno se změní, když v práci potká vyzývavou Jane. Vůbec není jeho typ a vším co dělá a říká, ho přivádí do zuřivosti. Jane ho navzdory tomu něčím přitahuje - nenechá se odradit Mikeovým přístupem a postupně si k němu probojuje cestu. Mike si připadá jako ve snu. Je to ale sen, z kterého se nechce probudit, nebo noční můra? Kniha ve slovenštině.
Keywords: Beletrie