Moderní body image - Fialová, Ludmila (Grada, 2006)
Máte zájem o zdravý a kvalitní způsob života? Jste odhodláni aktivně se podílet na zdokonalování vlastního těla? Moderní body image Vás naučí vnímat své tělo, zdůraznit přednosti, potlačit nedostatky. Zjistíte, jak pečovat o zdraví a vzhled. Kniha obsahuje mimo jiné i velmi atraktivní kapitolu o řeči těla, která prozrazuje řadu informací o nás i o druhých.
Keywords: Psychologie pro každého