Nero 7 kompletní průvodce vypalováním CD a DVD - Pecinovský, Josef (Grada, 2006)
Nero dnes rozhodně patří k nejoblíbenějším a nejpoužívanějším programům pro vypalování CD a DVD. V tomto kompletním a podrobném průvodci se dozvíte nejen mnoho užitečných tipů a triků pro vypalování a kopírování CD a DVD, ale také mnoho dalších velmi hodnotných informací - jak například vytvořit hudební CD ze svých MP3 souborů, přehrávatelné ve všech přístrojích, které formát MP3 neznají, jak vytvořit kombinované CD - hudební a datové současně, jak otestovat svou mechaniku či jak ovládat její rychlost čtení i zápisu, jak vytvořit obal pro své CD a DVD nebo jak upravit zvukové vlastnosti vypalované hudby či k čemu a jak používat virtuální mechaniky CD/DVD ve svém počítači.
Keywords: Digitální fotografie a video