Fitness jóga harmonické cvičení těla i duše - Buzková, Klára (Grada, 2006)
Fitness jóga je moderní dynamická forma jógy v současné době velmi populární pro svoji oblibu u široké sportovní veřejnosti. Jejím cílem je pomocí vhodných protahovacích a posilovacích cviků, spolu s důrazem na správné dýchání, dosáhnout vyrovnání svalové dysbalence. Autorka, zkušená instruktorka, připravila jedinečnou publikaci pro všechny zájemce o tento druh cvičení, začátečníci v ní naleznou zásady správného dýchání a ilustrovaný popis jednotlivých cviků, zkušeným vyznavačům jógy určitě přijdou vhod kompletní dynamické sestavy a instruktoři fitness mohou hledat inspiraci v modelové cvičební jednotce s doporučením na použití uvedených cviků.
Keywords: Fitness a kondice