FILOSOFIE - 1. díl - Volf, Jan (Eknihy hned, 2018)
Kapitoly z ontologie (metafyziky, filozofie bytí), gnozeologie (noetiky, epistemologie, filozofie poznání), axiologie (filozofie hodnot a hodnocení), antropologie (filozofie člověka) a etiky.
Keywords: Společenské vědy, historie