Sportovní hry II Základní pravidla - organizace - historie - Süss, Vladimír (Grada, 2005)
Ve druhém díle úspěšné knihy Sportovní hry přinášíme všem sportovním nadšencům, hráčům i divákům, trenérům mládeže, učitelům a vychovatelům, studentům tělesné výchovy či novinářům základní údaje o 36 známých i neznámých sportovních hrách, ve kterých hráči k ovládání míče, puku či jiného společného předmětu používají hokejku, raketu, pálku nebo jiné hrací náčiní. U jednotlivých her se autor zabývá jak herními úkoly, způsoby získávání bodů, hrací dobou, standardními situacemi při hře, chováním k soupeři a tresty za porušení pravidel, tak i krátkou, ale velmi zajímavou historií, spolu s výčtem úspěchů našich sportovců v té které sportovní hře. Text je vhodně doplněn názornými obrázky hřišť a hracího náčiní.
Keywords: Sporty