Embryologie Učebnice pro studenty lékařství a oborů všeobecná sestra a porodní asistentka - Vacek, Zdeněk (Grada, 2006)
Učebnice navazuje na jednu z prvních českých učebnic embryologie, napsanou prof. MUDr. Z. Frankenbergerem. Autor je žákem prof. Frankenbergera. První část knihy (26 kapitol) pojednává o nejranějším vývoji lidského zárodku, druhá část (16. kapitol) je věnována organogenezi.
Keywords: Sestra; Gynekologie a porodnictví; Teoretické obory