Upravujeme digitální fotografie rady a postupy pro úpravu na počítači - Soukup, Roman (Grada, 2005)
Zpracování fotografií se díky moderním technologiím přesunulo z fotokomory na osobní počítač. Poznejte možnosti úprav digitálních fotografií na počítači: ostření, úpravy barev či tónů. Zkuste vlastní panoramata, vytvořte si vlastní digitální fotoalbum či sdílejte své fotografie na webu. Poradíme vám, jak dosáhnout toho, aby vaše fotografie byly působivé a barevně a kompozičně vyvážené.
Keywords: Digitální fotografie a video