Jsi divný - Část II - Heyn, Oliver (Eknihy hned, 2017)
Nezapomeň, Adame! Ještě nemáme splněný poslední úkol, který jsem nám dal. Druhá závěrečná část strhujícího příběhu podle skutečné události Jsi divný. Klíčová rozhodnutí Bena na cestě životem, na čem všem vlastně ještě skutečně záleží?
Keywords: Milostné romány