FrontPage 2003 snadno a rychle - Šimek, Tomáš (Grada, 2005)
Publikace z pera zkušeného autora popisuje postupně vytváření webových stránek (včetně textu, obrázků, odkazů, tabulek a rámců), jejich zahrnutí do webu a správu struktury webu (použití složek, kontrolu odkazů). Čtenáři tu najdou i základní úvod do práce s komplexnějšími prvky, jako jsou skriptové jazyky, formuláře a interní komponenty FrontPage.
Keywords: Internet, komunikace, sítě