Jak se domluvit s tchyní - Novák, Tomáš (Grada, 2006)
Kniha předního českého psychologa je zaměřena na střety generací, popisuje dorozumívání dvou generací v rodině - tchyně (tchána) a snachy (zetě) - a jejich úspěšné zvládání. Radí, jak se vyhnout nejčastějším problémům. Učí, jak pochopit "druhou stranu".
Keywords: Psychologie pro každého