Mlýn času - Čermáková, Jiřina (Eknihy hned, 2017)
Sára žije v krásném domě s nádhernou zahradou a její muž je majitel prosperující tiskárny. Mohla by být šťastná, ale ona se cítí svázaná a zavřená ve zlaté kleci. Změna je už blízko, přichází s tajemnou knihou, kterou náhodou objeví v knihovně jejich domu. Na útěku za svobodou prochází poznáním a to nejen toho, co je skutečným štěstím pro ni, ale i příběhem ženy, kterou nikdy nepotkala a přesto je spojuje zvláštní pouto. Podívejte se i na další eknihu autorky http://www.databook.cz/bludiste-osudu-2938
Keywords: Sci-fi, fantasy