Právní předpisy Nejen pro hlavní, vrchní, staniční sestry - Vondráček, Lubomír (Grada, 2005)
Veškerá lidská činnost, tedy i poskytování ošetřovatelské péče, může být provázena problémy, kterým lze při znalosti právních předpisů předejít, nebo alespoň zmenšit jejich dopad jak na poskytovatele, tak na konzumenty zdravotní péče. Kniha osvědčeného autora předkládá vybrané právní předpisy srozumitelnou formou, zdánlivě suchý jazyk práva je oživen mnoha kazuistikami.
Keywords: Teoretické obory