Naučte se investovat 2. rozšířené vydání - Gladiš, Daniel (Grada, 2005)
Chcete být finančně nezávislí? Naučte se investovat. Průvodcem vám bude tato publikace. Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, správně chápat riziko, odhadovat vnitřní hodnotu akcie, rozlišovat mezi investičními strategiemi.
Keywords: Finanční trhy a instituce