Fit programy pro ženy - Čechovská, Irena (Grada, 2005)
Všem ženám, pro které je pohyb radostí i potřebou přinášíme jedinečného průvodce na cestě k dobré tělesné a duševní kondici. Autoři, zkušení cvičitelé, trenéři a vysokoškolští učitelé Vás seznámí s důležitými poznatky a zkušenostmi z pohybového tréninku, s podmínkami, jak si vytvořit vlastní cestu k tělesné zdatnosti výběrem vhodných aktivit aerobního, silového i gymnastického charekteru. V neposlední řadě pro Vás vybrali, nafotili a popsali přes 350 konkrétních cviků z různých oblastí kondičního cvičení - testovací, mobilizační, rozcvičovací, gymnastické, posilovací i protahovací cviky. Velkou praktickou výhodou pro čtenáře je soubor 12 komplexně zpracovaných různě zaměřených pohybových programů bez náčiní a s overbalem, gymbalem, malými činkami, PET lahvemi, tyčí a švihadlem.
Keywords: Fitness a kondice