Pinnacle Studio 9 tipy, triky a postupy - Pecinovský, Josef (Grada, 2005)
Ceny elektroniky klesají v poslední době na neuvěřitelně nízkou úroveň, a tak se domácí video stává spolu s digitální fotografií doslova masovou záležitostí. Společně s autorem bude čtenář této knihy postupovat krok za krokem všemi činnostmi v tvorbě domácího videa prostřednictvím programu Pinnacle Studio - od okamžiku, kdy přinese domů natočené video, až po chvíle, kdy usedne k televizi a přehraje si vlastní disk DVD.
Keywords: Digitální fotografie a video