Vyrábíme svíčky voskové, parafínové a gelové - Vondrušková, Alena (Grada, 2005)
Svíčky slouží lidem už po celá staletí. Dnes je zřejmě jejich obliba na vrcholu. Ještě nikdy tento obor nezažil takový výběr typů, výrobních technik, tvarů, barev či originálních dekorů. A stále se objevují další zajímavé nápady. Nový díl edice Šikovné ruce obsahuje přehled výrobních postupů všech základních druhů svíček, k tomu dobré rady pro začátečníky i pokročilé. Dozvíte se, jak zacházet s voskem, parafinem či gelem, jak si připravit formy, jak hotové svíčky zdobit. A také pár dobrých tipů a výrobních tajemství zkušených svíčkařů.
Keywords: Výtvarné techniky