Péče o ruce a nehty - Moskalyková, Miloslava (Grada, 2006)
Kniha populární formou čtenáři radí, jak pečovat o ruce a nehty doma (péče o kůži, suchá a mokrá manikúra, automasáž, výživa, ošetření ran), informuje, jak vypadá profesionální péče dle nejnovějších postupů (například parafínové a olejové zábaly, dekorativní úprava nehtů). Zmiňuje se také o poškození a poranění rukou, onemocnění kůže (atopický ekzém, podráždění, nádorové onemocnění). Nabízí řešení jak se zbavit drobných vad na kráse (hlavně jizev po akné, projevů stárnutí, pih, slunečních skvrn, nežádoucího tetování).
Keywords: Zdraví a životní styl