Testy osobnosti 2 - Novák, Tomáš (Grada, 2005)
Publikace známého poradenského psychologa je pokračováním jeho úspěšné knihy Testy osobnosti. Najdete v ní celou řadu testů a psychologických her, vytvořených s autorovým typickým humorem a mírnou nadsázkou. Jejich cílem je podněcovat myšlení a sebeovlivňování, doplnit informace o sobě samém, nasměrovat, ale především pobavit.Na rozdíl od první knihy se část testů obrací na ty, kteří již navštívili psychologa nebo se k tomu chystají. Autor zařadil testy k jeho vhodnému výběru a posouzení kvality vzájemné komunikace.
Keywords: Kariéra a zaměstnání