Interní ošetřovatelství I - Šafránková, Alena (Grada, 2006)
První díl základní učebnice k předmětu interní ošetřovatelství na vyšších odborných a vysokých školách vychází z potřeb studentů i učitelů zabývat se nejen lékařským pojetím onemocnění vnitřního ústrojí, ale především problematikou ošetřovatelské péče o tyto pacienty.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory