Takový bezvadný chlap jen žít se s ním nedá - Novák, Tomáš (Grada, 2005)
Kniha líčí atraktivní, zajímavé, přitalžlivé muže, kteří se hodí spíše pro flirt, nikoliv pro vztah. S těmito báječnými muži se z velké většiny nedá žít v manželství, lépe řečeno nabízejí toho pro soužití velmi málo. Kniha ženám, které i přesto s takovými pány do manželství vstoupily, radí, jak s nimi jednat, varuje před zklamáním, očekáváním podstatných změn. Nabádá, aby neztrácely síly bojem tam, kde nelze zvítězit. Ne proto, že je "jen" ženská, ale prostě proto, že domluva zde není možná. Publikace je doplněna řadou kasuistik.
Keywords: Psychologie pro každého