Myslíme v jazyku Perl knihovna programátora - Dařena, František (Grada, 2005)
Orientujete-li se na vysoce profesionální webovou tvorbu a nestačí-li vám PHP pro realizaci vašich představ, pak právě Perl je tou nejvhodnější volbou. Kniha je určena všem zájemcům, kteří se chtějí s jazykem Perl poprvé seznámit, i těm, kteří s ním přicházejí pravidelně do styku. Začíná stručnou charakteristikou jazyka a postupuje přes všechny důležité prvky jazyka až do podrobností. Čtenář má také k dipozici popis všech standardních funkcí jazyka včetně příkladů.
Keywords: Programování