Osobní trenér III komplexní cvičení pro dokonalou kondici - Osten, Petr (Grada, 2005)
Již třetí z řady velmi úspěšných titulů, ve kterých vám "osobní trenér" pomáhá najít optimální pohybový režim. Tentokrát vám autor, zkušený trenér fitness, přináší komplexní pohled na cvičení a péči o vlastní tělo. Publikace je určena všem, kteří chtějí samostatně cvičit především v posilovně, ale jistě přinese řadu nápadů i instruktorům a trenérům fitness. Kniha se zabývá nejen popisem cviků, ale i motivací k zahájení a udržení pohybového režimu, psychologií cvičení a samozřejmě i vhodnými výživovými návyky. Hlavní část knihy je věnována metodice cvičení včetně velmi důležitého strečinku. V závěru knihy vám nabízíme dvacet konkrétních tréninkových programů, určených pro začátečníky i pokročilé. Programy jsou rozděleny podle různých potřeb cvičících, např. speciální programy pro ženy, heavy duty trénink, silově-objemový trénink nebo trénink při stagnaci svalového růstu.
Keywords: Fitness a kondice