Windows 7 kompletní příručka - Cafourek, Bohdan (Grada, 2010)
Cílem knihy je popsat systém Windows Seven jako celek. Máte před sebou tedy skutečně kompletního průvodce systémem. Najdete zde informace jednoduché včetně základního ovládání, popis práce se soubory i s multimédii. Ale i témata pokročilejší včetně zapojení počítače do sítě, úvod do protokolů TCP/IP, a dokonce i témata pro špičkové profesionály, například hromadné instalace v doméně či práce s PowerShell.
Keywords: Windows a další OS